Mavi Marmara Gemisi'nde Ölen İbrahim Bilgen'in Anısına Iftar Yemeği Verildi

Mavi Marmara Gemisi'ne 2010 yılında İsrail'in düzenlediği saldırıda ölen elektrik mühendisi İbrahim Bilgen anısına Siirt'te...

Mavi Marmara Gemisi'ne 2010 yılında İsrail'in düzenlediği saldırıda ölen elektrik mühendisi İbrahim Bilgen anısına Siirt'te bir iftar yemeği verildi.

İHH Vakfı ve Siirt İnsani Yardım Derneği Başkanlığı tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan Üçgen Park'ta verildi. İHH Genel Merkezi'nden gönderilen bir TIR'da pişirilen yemeklerin ikram edildiği iftarla ilgili olarak bilgi veren İnsani yardım Derneği Başkanı Murat Coşar, "Bu yılda iftarımız yoğun ilgi gördü. Bu ilgiyi İsrail'e duyulan bir tepki olarak görüyoruz. Bu yıl iftarımıza yaklaşık üç bin kişi katıldı. Yoğun katılım bizleri mutlu etti. Katılanlara teşekkür ederim." dedi.

Reklam
Reklam

İftar yemeğine Vali Musa Çolak, AK Parti Milletvekili Osman Ören, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Ziyadanoğulları, Emniyet Müdürü Recep Güven, AK Parti İl Başkanı Ali İlbaş, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkan vekili Nedim Kuzu, Memur Sen İl Başkanı Beşir Özyeşil ve vatandaşlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: