Mavi Melekler 80'lik Yaşlıyı Sevindirdi

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi tarafından 80 yaşındaki bir kadına tekerlekli sandalye...

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi tarafından 80 yaşındaki bir kadına tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu.

Marmaris'te 'Mavi Melekler2 olarak bilinen Vakıf üyeleri, Sarıana Mahallesi'nde kızı Ümmühan Köse ile yaşamını sürdüren Emine Işık'ı evinde ziyaret ederek, ihtiyacı olan tekerlekli sandalyeyi teslim etti.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Yasemin Tümer, gazetecilere yaptığı açıklamada, yürüyemeyen Emine Işık'ın vakıflarından bir tekerlekli sandalye talebinde bulunduğunu söyledi. Tümer, yapılan incelemenin ardından Emine Işık'ın talebini yerine getirdiklerini dile getirdi. Emine Işık da tekerlekli sandalye için Tümer ve diğer vakıf üyelerine teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: