Mavi Melekler Yaşlıları Unutmadı

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi' sakinleri, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla düzenlenen gezi programı kapsamında ağırlandıkları...

Muğla Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi' sakinleri, ‘Yaşlılar Haftası’ dolayısıyla düzenlenen gezi programı kapsamında ağırlandıkları Marmaris’te keyifli bir gün geçirdiler.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi “Yaşlılar Haftası” nedeniyle Marmaris’e davet edilen Huzurevi sakinlerini ağırladı. Huzurevi Müdürü Nilüfer Keser Başkanlığında Marmaris’e gelen 27 kişilik misafir grubu için Polisevi’nde öğle yemeği verildi.

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardım Vakfı Marmaris Şubesi Başkanı Yasemin Tümer; “Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bu gün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Büyüklerimizi sadece özel gün ve haftalarda değil yılın her gününde hatırlayarak, onlarla birlikte olduğumuzu hatırlatmalıyız. İstemesek de bir gün bizlerde yaşlanacağız. Belki de huzurevine muhtaç durumda olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle Başkan Yasemin Tümer’e teşekkür eden Abide Hasan Nuri Öncüer Huzurevi Müdüresi Nilüfer Keser, "Hepimiz bir gün yaşlanacağız. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir, bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınması gerekir. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Bu hizmet bakanlığımızca sağlanmaktadır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: