Mavikent Konutlarına Başvurular Devam Ediyor

GAZİANTEP (AA) - Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yapacağı Mavikent konutlarına başvuruların devam ettiği bildirildi.

GAZİANTEP - Şahinbey Belediyesi'nin dar gelirli aileler için yapacağı Mavikent konutlarına başvuruların devam ettiği bildirildi. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bin ailenin daha ev sahibi yapılması için plananan proje 27 Eylül'e kadar devam edecek. Açıklamada, şu bilgilere yer verildi: "Belediyeye gelen vatandaşların rahat bir şekilde başvuru yapabilmesi için her türlü kolaylık sağlandı. Uygulanan sıra sistemiyle sırası gelen başvurusunu yapıyor. Beklerken çay ikram ediliyor. 2+1 ve 93 metrekare büyüklüğündeki evler, 10 yıl vadeyle ayda 400 TL taksitle satılacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz