Mazgalı Olmayan Havalandırma Boşluğuna Düşen Gencin Ailesi Tepkili

Beyoğlu’nda fünikülerin mazgal demiri olmayan havalandırma boşluğuna düşerek hayatını kaybeden gencin ailesi, olayda ihmal olduğunu...

Beyoğlu’nda fünikülerin mazgal demiri olmayan havalandırma boşluğuna düşerek hayatını kaybeden gencin ailesi, olayda ihmal olduğunu iddia ederek, duruma tepki gösterdi.

Kabataş Füniküler Tramvay durağının karşısında iddiaya göre 5 arkadaşıyla birlikte havalandırma sisteminin yanında oturan ve arkadaşlarıyla şakalaşan Masum Bilir (16), mazgal demiri olmayan boşluktan aşağı düştü. Yaklaşık 7 metre yükseklikten yere düşen liseli genç olay yerinde hayatını kaybederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından ailesi tarafından teslim alınan Masum Bilir’in cenazesi, Tophane Karabaş Camii’ne götürüldü. Adlı Tıp Kurumu’na yeğenin cenazesini teslim almaya gelen dayı Nadir Güneş, “Yeğenim Masum Bilir saat 18.00’de okuldan çıkıyor. Arkadaşlarıyla gezerken mazgallardan düşüyor. Düştükten sonra bir buçuk, iki saat yerde kalıyor, sonra vefat ediyor. Gece yeğenimin düştüğü yeri görmeye gittim. Gittiğimde bazı kişilerin çalıştığını gördüm. Ulaşım Daire Başkanlığı’ndan geldiklerini söylediler. Talimat vermişler, bu gece ızgarayı yapmamız gerekir dediler. Olayda yüzde yüz ihmal var. Tam havalandırmanın olduğu ızgara neden yok. Şikayetçi olacağız, takipçisi olacağız. Orada yaşayan halkın da dilekçesi var ızgaranın konulması için ama yapmamışlar. İhmalleri bir cana mal oldu. 17 yaşındaki bir cana mal oldular” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: