Mazıdağ İlçesinde Sertifika Töreni

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi, İngilizce kursu ve 2....

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi, İngilizce kursu ve 2. kademe okuma-yazma kursuna katılan 28 katılımcı için sertifika dağıtım töreni düzenlendi.

Halk Eğitim Merkezi'nin konferans salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Kaymakam Fırat Çelik, bütün kursiyerlerin kişisel gelişiminin sağlanmasına, sosyal etkinliklerin oluşturulmasına, toplumda aktif, verimli ve daha yararlı birer birey olmalarının sağlanmasına yönelik projelerin büyük önem arz ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) desteğiyle KOSGEB ve Mazıdağı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği iş birliğinde düzenlenen uygulamalı girişimcilik ve eğitim seminerinin ilçe gençlerine önemli avantaj sağlayacağını belirten Çelik, kursiyerleri tebrik etti.

Başarılı kursiyerlere çeşitli mutfak eşyaları ve hediyelerin de verildiği sertifika törenine; Mazıdağı Kaymakamı Fırat Çelik, Mal Müdürü Serdar Esen, Halk Eğitim Müdürü Nedim Üzen, çok sayıda kursiyer ve davetli katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: