Mazlumder, Gaziantep'teki Saldırıyı Kınadı

Mazlumder, Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Mazlumder, Gaziantep'te düzenlenen terör saldırısını kınadı.

Mazlumder Konya Şube Başkanı Derviş Argun, yaptığı yazılı açıklamada, haksız yere bir insanı öldürmenin bütün insanlığı öldürmek olduğunu belirtti.

Yeryüzünde sivil insanları, çocukları yakarak öldürmeyi haklı gösterebilecek bir davanın olmadığını ifade eden Argun, sivil insanları öldürerek ideolojik amaçlarını gerçekleştireceğini düşünen insanların bir an önce bulunup insanlık adına en ağır cezalarla cezalandırılması gerektiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Saldırıyı yapanları ve saldırıya katkı sağlayanları nefretle kınadıklarını dile getiren Argun, "Saldırıda ölenlere rahmet, yakınlarına ve tüm insanlığa sabırlar diliyor, yaralılara acil şifalar temenni ediyoruz" dedi.

Muhabir: Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: