Mazlumder İnsan Hakları Seminerleri Sona Erdi

MAZLUMDER Kayseri şubesinin 2012 yılı sonbahar aylarında başlayan ve Aralık 2012 de sona eren üyelere...

MAZLUMDER Kayseri şubesinin 2012 yılı sonbahar aylarında başlayan ve Aralık 2012 de sona eren üyelere ve vatandaşlara yönelik insan hakları seminerleri 2013 yılında da devam etti.

2013 yılında ihtiyaç duyulan ve talep edilen çeşitli dallarda 6 hafta boyunca MAZLUMDER seminer salonunda devam eden ilkbahar dönemi seminerleri 2013 Mayıs ayı sonunda tamamlandı.

Dilekçe hakkı, sağlık hakkı, eğitim hakkı, din ve inanç hakkı, hakların korunmasında bireyin, toplumun ve devletin sorumlulukları konularında hukukçular, sendikacılar ve sivil toplum kuruluşu yöneticilerinin sunucu olarak katıldığı seminerler bilgilendirme, devamında soru cevap şeklinde aktif bir metotla uygulandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: