MAZLUMDER Sivas'ta Toplandı

KAYSERİ (AA) - İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), Genel Yönetim Kurulu Eylül ayı toplantısını Sivas'ta yaptı.

İnsan Hakları ve Mazlumlar için Dayanışma Derneği (MAZLUMDER), Genel Yönetim Kurulu Eylül ayı toplantısını Sivas'ta yaptı. Sivas Belediyesinin Çermik Kaplıca tesislerinde yapılan toplantıya Ankara, İstanbul, Bursa, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Gaziantep, Malatya, Van, Diyarbakır ve Hakkari şubelerinden 50’ye yakın üye ve şube başkanı katıldı. 2 gün süren toplantıda gündem konuları değerlendirilerek varılan sonuçların kamuoyuna duyurulmasına karar verilerek sonuç raporu Sivas Cumhuriyet Meydanında Sivas Valiliği önünde yapılan açıklama ile kamuoyuna duyuruldu. 2 gün süren ve 13 şubeden 50’ye yakın üyenin katılımı ile yapılan toplantı pazar günü Sivas Valiliği önünde sonuç bildirisinin okunması ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz