Mazlumder Suriyelilerin Yaralarını Sarmaya Devam Ediyor

Mazlumder Kayseri Şubesi Suriye’den gelen yaralıları tedavi ettirmeye devam ediyor.Suriye’deki iç çatışmalar sonucu vücutlarının birçok...

Mazlumder Kayseri Şubesi Suriye’den gelen yaralıları tedavi ettirmeye devam ediyor.

Suriye’deki iç çatışmalar sonucu vücutlarının birçok yerinden yaralanarak Kayseri’ye gelip tedavileri yapılıp protezleri takılarak ülkelerine gönderilen 5 Suriyeliden sonra, yaralı Suriyelilerin Kayseri’ye gelişi devam ediyor.

Suriye askerlerinin bombardımanında tüm yakınlarını kaybeden, kendisi de bir gözünü kaybedip vücudundan şarapnel parçaları çıkarılan 14 yaşındaki kız çocuğuna özel bir hastanede yapay göz takılarak amcası ile birlikte ülkesine gönderildi.

Reklam
Reklam

Şimdi de 27 yaşındaki Ömer Hacı Muhammed'e Melikgazi Hastanesindeki muayenesinin ardından bombalamada kaybettiği sol ayağına protez takıldı. Mazlumder Kayseri Şubesinin ev sahipliğinde tedavileri yapılıp protezleri takılan Ömer Hacı Muhammed ve babası Bedrettin Hacı Muhammed, Mazlumder yetkililerine, Kayserili hayırseverlere kendilerine yardımcı olan sağlık kuruluşlarına ve yetkililerine Kur’an-ı Kerim okuyarak teşekkür etti.

Mazlumder Kayseri Şube Başkan Vekili Ahmet Taş, Suriyeli Müslüman kardeşlerinin sağlıklarına kavuşarak ülkelerine dönmelerinin kendilerini memnun ettiğini bundan sonrada gerektiğinde mağdur Suriyelilere yardımcı olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: