Mazlumder’den Millet Partisi’ne Ziyaret

Mazlumder Kayseri Şube yönetim kurulu üyeleri, Millet Partisi İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.Mazlumder Şube Başkanı...

Mazlumder Kayseri Şube yönetim kurulu üyeleri, Millet Partisi İl Başkanlığı’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş, Başkan Yardımcısı Hacı Yakışıklı ve Kahraman Calasın ile yönetim kurulu üyesi Adnan Evsen’in katıldığı ziyarette Millet Partisi Kayseri İl Başkanı Ahmet Çelik ve parti yetkilileri bulundular. Ziyarette ülkenin genel gündemi, Kayseri’nin bakış açısı ve yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Millet Partisi Kayseri İl Başkanı Ahmet Çelik, “Mazlumder’in insan hakları alanında Kayseri’de faaliyetlerini takip ediyoruz. Bizim de Mazlumder’in bazı çalışmalarına ve açıklamalarına katıldığımız yönleri olduğu gibi katılmadığımız da olabiliyor. Ancak insan hak ve hürriyetleri alanında topluma yaptığı katkıları takdir ediyoruz. Millet Partisi olarak bizler de ülkemizde ve bölgemizde yaşanan gelişmelere duyarlı yaklaşarak çözümler üretiyoruz, bunu zaman zaman kamuoyu ile paylaşıyoruz. Mazlumder’in yeni yönetimine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş ise dernek faaliyetlerini anlatarak yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Millet Partisi’nin Kayseri’deki birçok toplantıya, organizasyona katıldığını gözlemlediklerini belirten Taş, “Partinin fikirlerini birçok platformda demokratik bir şekilde ve insan hakkına riayet ederek dile getirmesi şehrimiz adına da bir kazanımdır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: