Mazlumder’den Özhaseki’ye Ziyaret

Mazlumder İnsan Hakları Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye nezaket...

Mazlumder İnsan Hakları Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyeleri Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş, Başkan Yardımcıları Hacı Yakışıklı ve Kahraman Calasın ile yönetim kurulu üyeleri Adnan Evsen ve Dündar Selçuk’un katıldığı ziyarette Mazlumder’in faaliyetleri anlatıldı.

Mazlumder’in köklü bir dernek olduğunu belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Mazlumder’i hep hayırlı işlerin içinde görüyoruz. Topluma sırtını dönmemiş ve toplumun taleplerini, sıkıntılarını yakından takip eden bir dernek olduğunu biliyoruz. Yeni yönetim Kurulu üyelerine de ileriki çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Erciyes Master Planı hakkında bilgiler veren Özhaseki, “Bu projemiz Kayseri’nin çehresini değiştirecek bir güce sahip. Eğer bunları ileriye dönük çalışmalar olarak yapmasaydık şehrimiz bu kadar güzelleşmezdi. İnsanlar herhangi bir yenilik karşısında başta memnun değil gözükseler de hizmet almaya başladıkları zaman yapılan işi takdir ediyorlar. Kumarlı mevkiine yaptığımız Harikalar Diyarı da Kayseri’ye yeni bir renk katacaktır.” diye konuştu.

Mazlumder Şube Başkanı Ahmet Taş ise, “Belediyemiz sosyal alanlara da ağırlık veriyor, sivil toplum kuruluşlarına verdikleri tarafsız desteği önemli buluyoruz. Bir sivil toplum kuruluşu olarak bizler de belediyelerin bu yönünü toplumun takdir ettiğini görüyoruz. Mazlumder olarak insan hakları alanında hizmet veriyoruz, kim olursa olsun mazlumun yanındayız ve zalim kim olursa olsun karşı çıkmaya devam edeceğiz.”dedi.

Daha sonra Mazlumder’in 2012 yılı faaliyetleri yönetim kurulu tarafından anlatılarak ziyaret tamamlandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: