Mazot Deposu Patladı

Çorum’un Osmancık ilçesi’nde mazot deposu kaynak esnasında patladı

Çorum’un Osmancık ilçesi Sanayi Sitesinde bir TIR’ın mazot deposunun tamiri sırasında meydana gelen patlamada bir kişi yaralandı.

Olay sabah 9.30 sıralarında meydana geldi. Mustafa Çelik’e ait 19 HP 372 plakalı TIR’ın mazot deposunda bulunan deliğin kaynak yoluyla tamir edilmesi esnasında meydana gelen gaz genleşmesi neticesinde oluşan patlamada kaynak yapan 35 yaşındaki kaynakçı Ustası Bayram İpek yaralandı.

Deponun içerisinde bulunan mazotun boşaltılması ve tüm önlemlerin alınmasına rağmen yapılan kaynak işlemi sırasında gaz sıkışması ve basınçtan dolayı depo büyük bir şiddetle yanarak patladı.

Reklam
Reklam

Patlamanın şiddetiyle vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan İpek çevredeki vatandaşların yardımı ile Osmancık Devlet Hastanesine götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Bayram İpek'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Sanayi esnafının haber vermesi üzerine, olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaparak soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: