Mazot Dökülen Sobadan Yangın Çıkıt: 2 Yaralı

Ayhan ACAR/BARTIN, Yangın, bugün saat 07.00 sıralarında Pembe Karaman'ın lise öğrencisi oğlu ile birlikte oturdukları evde çıktı. Pembe Karaman, sobayı yakmak için

Ayhan ACAR/BARTIN, Yangın, bugün saat 07.00 sıralarında Pembe Karaman'ın lise öğrencisi oğlu ile birlikte oturdukları evde çıktı. Pembe Karaman, sobayı yakmak için içine motorin döktü. Pembe Karaman, çakmağı çakıp hafif geriye çekildiği sırada soba aniden parladı. Bu sırada sobaya yaklaşan Engincan Karaman ile annesi Pembe Karaman alevlerin arasında kaldı. Anne ve oğlu kendilerini dışarı atarken, alevler evi sardı. İtfaiye ekipleri, 2 katlı ahşap evdeki yangını söndürdü. Ancak ev kullanılmaz hale geldi.
Ağır yaralanan Engincan Karaman ile hafif yaralanan annesi, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda derin yanıklar oluşan Engincan Karaman, ilk tedavisinden sonra Ankara Dışkapı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Liseli gencin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Pembe Karaman hastanedeki tedavisinden sonra taburcu edildi. Jandarmaya ifade veren Pembe Karaman, daha sonra Ankara'ya oğlunun yanına gitti. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: