Mazot Hırsızlığına 5 Gözaltı

Samsun'da bir şantiyedeki iş makinelerinden mazot çaldıkları iddia edilen 5 kişi, polisin takibi sonucu gözaltına...

Samsun'da bir şantiyedeki iş makinelerinden mazot çaldıkları iddia edilen 5 kişi, polisin takibi sonucu gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Büyükoyumca Mahallesi Toplu Konut Bulvarı'nda gece saat 00.05 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, G.F.'nin sorumlu olduğu şantiyedeki iş makinelerinden 200 litre mazot, araçları çalıştırmada kullanılan çuval içindeki hortum kablo ve mazot aktarma pompası çalındı. Atakum ilçesi Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları takip sonucu hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen F.Ç.(19), O.Ç.(22), O.T.(19), O.A.(18) ve T.A.'yı (17) çalıntı 200 litre mazotla ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan F.Ç., O.T. ve O.A., Recep Tokur Polis Merkezi'ne, yaşları küçük olan O.A. ve T.A. ise Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildiler. Polisteki sorgulanması tamamlanan 5 kişi bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: