Mazot Kaçakçılığı Için Otomobilin Koltuklarını Depoya Dönüştürmüş

Polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durdurulan otomobilin depoya dönüştürülmüş koltuklarında 400 litre kaçak mazot bulundu.

Polis ekiplerinin rutin kontrolü sırasında durdurulan otomobilin depoya dönüştürülmüş koltuklarında 400 litre kaçak mazot bulundu. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu İncirlik bölgesindeki park alanında rutin kontrol sırasında bir otomobili durdurdu. Koltukların standart dışı olmasından şüphelenen ekipler, kılıfları kaldırdıklarında, oturma ve yaslanma bölümlerinin depoya dönüştürülüp, üzerinin kaplandığını belirledi. Ön koltuklarda 150, arka koltuklarda ise 250 litre kaçak mazot bulan ekipler, sürücü E.F'yi gözaltına aldı. E.F, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: