Mcdonald's'tan yepyeni bir lezzet

İSTANBUL (İHA) - McDonald's, dünyada gençlerin en çok tercih ettiği ürünlerden birini daha Türk tüketicisiyle buluşturdu.

Verilen bilgiye göre, "Mega Mac" üç katlı, susamlı ekmeği, özel Big Mac sosu ve 4 kat köftesiyle dikkat çekiyor. Üzeri susamlı, karamelize edilmiş Big Mac ekmeği içinde 4 katlı yumuşak ve sulu yüzde 100 dana etinden köfte, 1 dilim peynir, kuru soğan, 2 dilim salatalık turşusu, taze gevrek salata ve özel Big Mac sosu bulunuyor.
McDonald's Pazarlama Müdürü Özlem Öçalan Gürak, dünyada en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Mega Mac'in, Türkiye'de de özellikle erkeklerin ve gençlerin favorileri arasında yerini alacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Türkiye'de 22 yıllık geçmişi olan ve yaklaşık üç yıldır Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren McDonald's, Türkiye'de 109 restoranı ve 3 bin 500 çalışanı ile yılda 60 milyon kişiye hizmet veriyor. McDonald's, İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Samsun, Bursa, Kocaeli, Balıkesir, Tekirdağ, Adana, Mersin, Aydın, Muğla, Afyon, Antalya, Trabzon, Kayseri, Konya ve Eskişehir illerinde ve bu illere bağlı çeşitli ilçelerde faaliyet gösteriyor.