Mdob’dan Yaylada Unutulmaz Gece

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yaz konserleri kapsamında Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı...

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yaz konserleri kapsamında Mersin’in merkez Mezitli ilçesine bağlı Fındıkpınarı Beldesi’nde halkla buluştu.

Fındıkpınarı Futbol Sahası’nda türkülerden oluşan bir repertuarı sunan MDOB’un solistleri, yaylacı vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı. Konser öncesi bir konuşma yapan Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, konseri Fındıkpınarı Belediyesi ve MDOB ile birlikte ortaklaşa düzenlediklerini, Ramazan ayına girmeden önce yayla sakinlerine Anadolu topraklarının bağrından kopan türkülerini MDOB’un seçkin solist ve oda orkestrası eşliğinde dinletmek istediklerini söyledi. Ayrıca Fındıkpınarı yaylasındaki şenliklerin ve konserlerin bununla sınırlı kalmayacağını belirten Say, 25 Ağustos’ta bir konser daha düzenleyeceklerini dile getirdi. Say, bu yıl 12.’sini düzenleyecekleri geleneksel futbol turnuvasının da 21 Temmuz Cumartesi günü başlayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından 70 kişiden oluşan MDOB ekibi, izleyicilere türkülerden olaşan muhteşem bir konser sundu. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşatan MDOB solistleri, konser sonunda vatandaşlardan uzun süre alkış aldı.

Konserin sonunda Fındıkpınarı Belediye Başkanı Say, MDOB Müdürü Hasan Alptekin’e teşekkür ederek, bir plaket verdi. MDOB Müdürü Alptekin de sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Başkan Say’a plaket takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: