MDOB'tan Yaylada Konser

Fındıkpınarı Belediyesi ve Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ortaklaşa düzenledikleri yaz konserleri kapsamında Fındıkpınarı Yaylasında türkülerden oluşan bir repertuvarla

Fındıkpınarı Belediyesi ve Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), ortaklaşa düzenledikleri yaz konserleri kapsamında Fındıkpınarı Yaylasında türkülerden oluşan bir repertuvarla yaylacılara keyifli dakikalar yaşattı.

MDOB'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, ücretsiz halka açık konser, Fındıkpınarı Futbol Sahası'nda gerçekleştirildi.

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, Mersin İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Fahrettin Kılıç, Ayvagediği Belediye Başkanı Ergin Özdemir, İl Özel İdaresi Mali İşler Daire Başkanı Ali Rıza Demir, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürü Muzaffer Nenni ile çok sayıda davetli ve vatandaşların izlediği konser, İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Reklam
Reklam

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Say, yaptığı konuşmada, Ramazan'dan önce yayla sakinlerine Anadolu topraklarının bağrından kopan türküleri, MDOB'un seçkin solist ve oda orkestrası eşliğinde dinletmek istediklerini belirtti.

Şenliklerin ve konserlerin bununla sınırlı kalmayacağını anlatan Say, konuşmasının ardından sanatçılara plaket sundu.

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: