MEB'den İstiklal Marşı'nın 100. yılında Tacettin Dergahı'na hatıra bileti ile yolculuk daveti

Taceddin Dergahı'na yolculuk yapmak isteyenler, hatıra biletlerini http://ogm.eba.gov.tr/mehmetakif/ bağlantısından oluşturabilecek ve sosyal medyada paylaşabilecek

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), İstiklal Marşı'nın 100. yılında Mehmet Akif Ersoy'un eşsiz dizeleri kaleme aldığı Taceddin Dergahı'na hatıra bileti oluşturma çağrısı yapıldı.

MEB, Türkiye Büyük Millet Meclisinde alınan 2021 yılının "İstiklal Marşı Yılı" olarak kutlanması kararı üzerine farklı bir etkinliği hayata geçirdi.

Bu kapsamda, Taceddin Dergahı'na yolculuk yapmak isteyenler, hatıra biletlerini http://ogm.eba.gov.tr/mehmetakif/ bağlantısından oluşturabilecek.

Ekrana ad, soyad ve şehir bilgileri girildikten sonra oluşturulan hatıra biletleri, sosyal medyada "OnKıtaBirVatan" etiketiyle paylaşılabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz