Meclis Araştırma Komisyonu Soma'da

MANİSA (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Soma'daki Maden Faciasını Araştırma Komisyonu'nun, faciada hayatını kaybeden işçilerin ailelerini ziyareti devam ediyor. 

3 kuzen de madenciydi Madencinin annesi Gülsüm Bayram, sorular üzerine, oğlunun işle ilgili sıkıntıları nedeniyle evini taşımadığını belirtti. Balıkesir İvrindili olduklarını kaydeden Anne Bayram, üç kardeş olduklarını ve birer oğullarını faciaya kurban verdiklerini gözyaşları içinde anlattı. Bayram, oğlunun kirada oturduğunu ve düğün borçlarının bulunduğuna işaret etti. Milletvekilleri, olayın soruşturulmasını isteyen aileye her şeyin derinlemesine araştırılması için gerekli yerlere talimat verildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: