- Meclis Araştırma Komisyonu Soma'da

SOMA (AA) - Soma'da meydana gelen facianın ardından kurulan Meclis araştırma komisyonu üyelerinin madenci yakınlarını ziyareti sürüyor. 

Küçük Esra'ya destek sözü Ailelerin yaşadığı sıkıntılarını dinleyen komisyon üyeleri, 3 çocuk babası maden şehidi Kenan Akdeniz’in evini ziyareti sırasında eşi Elveda Akdeniz’den çocuklarının eğitim ve sağlık durumları hakkında detaylı bilgiler aldı. Anne Elveda Akdeniz 3 çocuğundan biri olan 6 yaşındaki Esra Akdeniz’in kalp hastasını olduğunu ve 2 yıl önce İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi’nde açık kalp ameliyatı geçirdiğini anlattı. Tedavisinin devam ettiğini söyleyen anneye komisyon üyeleri, tedavinin aksamaması için her türlü desteğin sağlanacağı güvencesini vererek, telefon numaralarını bıraktı. Ziyaretler esnasında Soma İlçe Müftülüğü’nce görevlendirilen din görevlileri tarafından ailelerin evinde Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: