Meclis Başkan Vekili Yakut Hatay'da

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut Hatay'a...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut Hatay'a geldi.

Başkanvekili Yakut, Hatay'daki ilk ziyaretini Erzin'e yaptı. Belediye içmeler motelinde AK Parti İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı'na katılan Yakut, Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu ve Mehmet Öntürk tarafından karşılandı.

Toplantı salonuna partilileri selamlayarak giren Yakut, burada milletvekillerinin yanı sıra Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile sohbet etti. Partililere hoş geldiniz diyen Yakut, ''Antakya Belediye Başkanımız ve Yeniyurt Belediye Başkanımızı da kırmayarak buradayız. Sizleri bu toplantıda görmekten memnuniyet duyuyorum. Tekrar teşekkürler.'' dedi.

Reklam
Reklam

Yakut daha sonra partililerle birlikte içmeler tesisinde öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından Meclis Başkan Vekili Sadık Yakut, Erzin Kaymakamı İskender Yönden'i evinde ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz