Meclis Başkanı Çiçek Ile Kılıçdaroğlu Görüşüyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, CHP Genel...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun Meclis'teki makamında gerçekleşen görüşmede, komisyon üyeleri de hazır bulunuyor. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Meclis Başkanı Çiçek ve üyeleri kapıda karşıladı. Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan'ın da karşılamada hazır bulunduğu görüşme öncesi Kılıçdaroğlu ve Çiçek, tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi. Basına kapalı olarak devam eden ve 4 partinin üyelerinin de yer aldığı görüşmede, Kılıçdaroğlu'na anayasa değişikliği konusundaki çalışmalarla ilgili bilgi sunuluyor.

Reklam
Reklam

Meclis Başkanı Cemil Çiçek başkanlığındaki Anayasa Uzlaşma Komisyonu üyeleri, daha önce de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek anayasa değişikliği konusundaki çalışmalar hakkında bilgi vermişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz