Meclis Başkanı Çiçek: Terör örgütü bir gün döktüğü kanda boğulacaktır

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, terör örgütünün bir gün döktüğü kanda kendisinin...

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek, terör örgütünün bir gün döktüğü kanda kendisinin boğulacağını söyledi.
Çiçek, Siirt'in Pervari ilçesinde, Belenoluk Jandarma Karakolu'na dün gece teröristlerce düzenlenen saldırıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Milletin bir arada yaşama iradesini sabote etmek, huzur ve barışı tahrip etmek amacını taşıyan hain ellerin saldırılarını artırarak devam ettirdiğini dile getiren Çiçek, yaş, cinsiyet, köken ayırt etmeksizin bu saldırıları düzenleyenlere, devletin hiçbir zaman emellerine ulaşma fırsatı vermeyeceğini vurguladı.
Bin yıllık kardeşliği ortadan kaldırmak için yıllardır cinayet işlemeyi sürdüren terör örgütünün bir gün döktüğü kanda kendisinin boğulacağının altını çizen Çiçek, şöyle devam etti: "Şanlı bayrağımızı gönderde dalgalandırmak için büyük bir fedakarlıkla vatan hizmetini yürüten askerlerimiz, dün gece de bölücü teröristlerin sinsice saldırısına maruz kalmışlardır. Düzenlenen saldırıda 5 askerimiz şehit düşerken, 7 askerimiz de yaralanmıştır. Sadece insan öldürmeye odaklı hain ellerin düzenlediği saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin yakınlarına ve güvenlik güçlerimizin değerli mensuplarına da başsağlığı diliyorum. Ayrıca saldırıda yaralanan askerlerimize de acil şifalar diliyor, değerli yakınlarına da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz