Meclis Dergisi, Akgün’ü en başarılı belediye başkanı seçti…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’e bir ödül de Meclis Dergisinden veriliyor.

Ankara’nın seçkin dergilerinden olan Meclis Dergisi 10.yılında en iyileri ödüllendiriyor.

Ankara Sürmeli Hotel’de bugün gerçekleştirilecek ödül töreninde en iyi belediye başkanı dalında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü layık gördüklerini belirten Meclis Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Murat Polat, “Türkiye’nin seçkin siyasi dergilerinden biriyiz. Her yıl seneye damgasını vurmuş yönetici ve siyasilerimizi belirleyerek onları kamuoyu önünde alkışlıyoruz. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü de çalışmalarından ve yerel yönetim konusundaki engin bilgi ve tecrübesine dayanarak belirledik ”dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün’ün yılın en başarılı Belediye Başkanı seçen Meclis Dergisi, Başkan Akgün’ü ödülünü alması üzerine Ankara’ya davet etti.

Sürmeli Hotel’de düzenlenecek olan ödül töreninde yılın en iyi bakanı, yılın siyasetçileri, milletvekilleri, en iyi bürokratlar, en iyi belediye başkanları, en iyi gazetecilerine ödülleri takdim edilecek. Kendisini bu ödüle layık gören Meclis Dergisi yayın ekibine ve okuyucularına teşekkür eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Türk halkının çalışanı takdir etmesini çok iyi bildiğini belirtti. Başkan Akgün; “ Yaklaşık 40 yıldır sabah 5’te güne başlarım. Temizlik işlerindeki personellerimizin çöp alımlarını yakından takip eder, daha mesai başlamadan belediyemizin tüm çalışma alanlarını teker teker kontrol ederek durum değerlendirmesi yaparım. Benim bir tek amacım var. O da Büyükçekmecelilere daha güzel hizmetler sunmak. Çok şükür halkımızla çok güzel anlaşıyoruz. 40 yıllık tecrübeme dayanarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki vatandaş çalışanla çalışmayanı çok güzel ayırt ediyor. Beni ve ekibimi bu ödüle layık görenlere şükranlarımı sunarım” dedi.

Reklam
Reklam

Ödül törenine, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’den başka, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, İstanbul Milletvekili Ayşe Danışoğlu, Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz