Meclis Gölormanı Köyü İlkokulu’nu İnceledi

Düzce İl Genel Meclisi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Gölormanı Köyü İlkokulu’nu inceledi.Düzce İl...

Düzce İl Genel Meclisi Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu, Gölormanı Köyü İlkokulu’nu inceledi.

Düzce İl Genel Meclisi Mayıs ayı 5. birleşiminde gündeme gelen Gölormanı Köyü İlkokulu’nın incelemesi tamamlandı. Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu Başkanı Hasan Arslan, inceleme raporunu okuyarak, “Öğretmenler odasının bir penceresi ahşap olduğundan çürümeye başladığı görüldü. Okulda öğrencilerin kullandığı tuvalet kapılarının alt kısımlarının dökülmüş durumda olduğu görüldü. Kalorifer dairesinde buluna 1992 yapım kalorifer kazanının su tutmadığını, tanka alınan suyun zemine aktığı görüldü. Okulun giriş katındaki pencerelerin kollukları olmadığından bazen hoş olmayan olayların yaşandığı bilgisi geldi. Öğretmenlerin projeksiyon aletine ihtiyaçlarının olduğu anlaşıldı. Okulun ek prefabrik binasının dış kapısının yenilenmesi gerektiğini gördük. Ek binanın kız ve erkek öğrenciler için uygun olmadığından öğrencilerin ihtiyaçlarını ana binaya giderek karşıladıklarını gördük” dedi.

Reklam
Reklam

Arslan, okulun ihtiyaçlarının karşılanması gerektiğini ifade ederek, “Okulun ihtiyaçları için yenileme çalışmalarına gidilecek. Okulun kazanı yenilenecek. Prefabrik binanın yıkılarak yerine kalıcı bir bina yapılması gerekiyor. Bu taleplerimizin doğrultusunda meclisin onay vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: