Meclis kafeteryasına hırsız girdi

TBMM'de Dikmen ziyaretçi giriş kapısı iç bahçede bulunan ve özel işletmecilerin çalıştırdığı kafeteryaya hırsız girdi. Kafetaryadaki yazar kasayı kıran ve LÖSEV'e ait yardım kutusunu da kırıp içindeki 40-50 YTL'yi alan hırsızla ilgili soruşturma sürüyor.

TBMM'nin Dikmen kapısı, iç bahçede bulunan ve kilitli olan ziyaretçi girişindeki özel işletmeciye ait kafeteryada hırsızlık yaşandı. Alınan bilgilere göre, tost yapılan bölümün camını kırdığı öğrenilen hırsız, kafeteryaya girdikten sonra önce yazar kasaya yöneldi. Ancak yazar kasanın kilitli olmasından dolayı kasayı kırdı ve içindeki bozuklukları aldı. Ayrıca hırsız cafe içinde insanların yardım amacıyla kullandığı ve LÖSEV'e ait olduğu öğrenilen cam yardım sandığını da kırarak içindeki 40-50 bin YTL'yi aldı.

Reklam
Reklam

Cafede tost yapan bir çalışanın bugün saat sabah 07.00'de cafeyi açmasıyla anlaşılan hırsızlık olayının bu gece sabaha karşı olduğu tahmin ediliyor. Olayın ortaya çıkmasının ardından Meclis güvenlik güçleri ve Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, cafede parmak izi ve diğre araştırmalarda bulundular. Olayla ilgili inceleme ve soruşturmaların sürdüğü öğrenildi.

İHA