Meclis TV'nin başarılı yüzü

TBMM TV'nin gülümseyen yüzü Handan Musaoğlu, başarılarıyla takdiri hak ediyor

TBMM TV'nin gülümseyen yüzü Handan Musaoğlu, başarılarıyla takdiri hak ediyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin yayın organı olan TBMM TV'nin ilk kadın spikeri olan Handan Musaoğlu, ödüllere doymuyor.

Musaoğlu, geçtiğimiz günlerde KKTC'de yapılan Avrupa Gazeteciler Derneği gecesinde " En İyi yılın Haber Spikeri " ödülüne layık görüldü.

TRT'nin önemli spikerleri Jülide Gülizar ve Mehpare Çelik,Rahmi Aygün gibi isimlerden spikerlik ve diksiyon dersleri alan Musaoğlu, halkla ilişkiler, iletişim ve iktisat eğitimi aldı.

Reklam
Reklam

Siyaset Bilimi alanında yüksek lisans yapmaya hazırlanan ünlü spiker, bugüne kadar birçok ulusal kanalda da ana haber spikerliği ve seslendirmenlik yaptı.

Hanımefendi ve düzgün kişiliğiyle de tanınan Haber spikerliğindeki başarısını diğer sunuculuk alanlarına da yansıtan Musaoğlu, birçok ulusal ve uluslararası sempozyumda, protokol sunumu ve konserlerde sunuculuk görevi üstlendi.

14 yıldır TBMM TV'de spikerlik yapan Handan Musaoğlu,Kuruma özel diksiyon dersleri de verdi.

İşini yıllardır büyük bir özenle ve ciddiyetle yapan Musaoğlu, ses tonunun güzelliği ve düzgün Türkçesiyle tanınıyor. Ünlü spikerin sıradaki hedefi ise üniversitelerde gençlere diksiyon ve iletişim dersleri vermek.

Haber:Eyuphan Kurtcu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: