Meclis, Üniversite Öğrencilerini Ağırladı

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu 3. Sınıf öğrencileri Düzce İl Genel Meclisi toplantısına...

Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu 3. Sınıf öğrencileri Düzce İl Genel Meclisi toplantısına konuk oldu.

Düzce İl Genel Meclisi Kasım ayı 14. Birleşimi gerçekleştirildi. Muzaffer Bülbül başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürlüğü bütçesi görüşüldü. Ambulans alımı için 200 bin TL, İlköğretim okulu yapımı için 2 milyon 148 bin 500 TL, okul bakım ve onarım giderleri için 500 bin TL ödenek ayrıldı.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu öğrencileri de meclis toplantısına konuk oldu.

Reklam
Reklam

Öğrencilere hoş geldiniz konuşması yapan Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül, “Karşımda geleceğin milletvekillerini, bakanlarını, genel müdürlerini görüyorum. Siz Türkiye ve Dünya için önemlisiniz. Osmanlı imparatorluğunun güçlü olduğu dönemde dünyada hiçbir kargaşa yaşanmamış ve huzur ortamı hakim olmuş. Bu huzura sizlerle yeniden kavuşacağımıza inanıyorum. Başbakan’ımızın gençlere ne kadar önem verdiğini seçme ve seçilme yaşının düşürülmesine ilişkin çalışma ile ortaya koyduğuna inanıyorum. Gençlerin ülke yönetimine bir an önce girmesi gerekiyor ki dinamizm kazanalım. Ben gençlerin bir an önce yönetimlerde yer alması gerektiğini düşünüyorum. Hepinize yaşamınızda başarılar diliyorum” dedi.

Öğrenciler adına bir konuşma yapan Hatice Koşanay ise, turizm araştırmaları topluluğu olarak bütçeleme dersi kapsamında bütçeleme tasarımının nasıl yapıldığına ilişkin bilgi almak amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Toplantıda meclis üyeleri, öğrencilerden bütçeye ilişkin gelen soruları yanıtladılar.

Reklam
Reklam

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: