Mecnun Otyakmaz, taraftarları ile buluştu

Şike soruşturması kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden geçtiğimiz hafta mahkeme tarafından tahliye edilen Sivasspor...

Şike soruşturması kapsamında 8 aydır tutuklu bulunduğu cezaevinden geçtiğimiz hafta mahkeme tarafından tahliye edilen Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, uzun bir aradan sonra geldiği Sivas’ta, Sivasspor tesislerinde hazırlanan programla taraftarlarla buluştu.
Şike soruşturması kapsamında 8 aydır tutuklu olması nedeniyle ayrı kaldığı Sivas’a yoğun kış şartları nedeniyle dün akşam güçlükle ulaşan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz kulüp tesislerinde taraftarlarıyla buluştu. Dün havaalanında Başkan Otyakmaz’ı karşılamaya gelen ancak uçak inemeyince hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar için kulüp tesislerinde özel bir program hazırlandı.
Çok sayıda Sivasspor taraftarıyla buluşan Kulüp tesislerine gelen Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz için ilk önce kurban kesildi ve dua okundu.
Ardından kapalı sentetik çim sahada hazırlanan karşılama programına geçildi. Burada yüzlerce taraftar uzun bir ayrılığın ardından kavuştukları Başkan Mecnun Otyakmaz ile buluşmanın sevincini yaşadı. Taraftarlarla tek tek tokalaşan Otyakmaz, mecnun ismini taşıyan bir çoğuğu severken “Bunun ismini neden Mecnun koydunuz, ben yandım o da yanmasın” ifadesini kulandı.
Bu arada bir gazeteci tarafından Başkan Otyakmaz'a Sivas'a gelişi anısına yüzük hediye edildi.

Reklam
Reklam

TARAFTARLAR HAKLARINI HELAL ETSİN

Başkan Otyakmaz programın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, çok sıkıntılı dönem geçirdiklerini belirterek, "Gerçekten büyük bir üzüntü duydum. Hava muhalefetinden dolayı uçağımızın inememesi nedeniyle çok sayıda hemşehrimiz mağdur oldu soğukta beni beklediler. Ama o kavuşmayı bir türlü sağlayamadık. Onlar da çok üşüdüler, haklarını helal etsinler. Bir taraftan üzüntülüyken bir taraftan mutlu oldum.” dedi.
Mahkeme süreciyle ilgili görüşlerini belirten Otyakmaz, “Fiziksel olarak herhangi bir sıkıntıya maruz kalmadık, bu tip şeyler herkesin başına her an gelebilir. Ama manevi olarak ithamlar çok ağırdı, altından kalkılacak gibi değildi. İlk günler bayağı bir sıkıntı yaşadım moral olarak. Fakat daha sonra hemşehrilerimizden gelen mektuplarla bana olan güvenlerini belirttikten sonra moralim yerine geldi. Ondan sonrası benim için aşması çok daha kolaydı. İfade verebileceğimiz fırsatı yakalayınca 8 ay bir zaman aldı maalesef ama ifadeyi verdikten sonra her şey daha net bir şekilde ortaya çıktı ve tekrar özgürlüğümüze, yiğidolarımıza, memleketimize kavuştum. Bunun mutluluğunu yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

SİVASSPOR’U ÖZLEMİŞİM

Sivasspor'u gerçekten özlediğini bir kez daha hissettiğini kaydeden Başkan Otyakmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Metris'te Sivasspor'la yatıp Sivasspor'la kalkıyorduk. İlk iki hafta kötü sonuçlar alınınca biraz moralim bozmuştu ama arkadaşlarımızın oyunu ümit veriyordu. İlerleyen haftalarda da geçtiğimiz son iki yılda yaşamış olduğumuz sıkıntılardan uzak bir sezon geçirdik. Daha önceki başarılı olduğumuz iki yılın emarelerini gösterdiler gerçekten. Bu takım üzerine koyarak devam edeceğini düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki yıldan itibaren de daha tehlikeli bir takım haline gelecek diye düşünüyorum" diye konuştu.

GALATASARAY MAÇINDAN GALİBİYET BEKLİYORUZ

Başkan Otyakmaz, Gençlerbirliği maçını tedbir nedeniyle izleyemediğini ancak Galatasaray maçında tribündeki yeni alacağını belirterek yarınki Galatasaray maçından galibiyet beklediğini kaydetti. Başkan Otyakmaz, Süper Lig'in Sivasspor'un galibiyetine ihtiyacı olduğunu vurguladı. Mecnun Odyakmaz, "Cumartesi sabah işlemler bittiği için, pazartesi'de genel kurul olduğu için karar alacak bir durum söz konusu değildi. O yüzden Gençlerbirliği maçını izleyemedim. İlk defa taraftarımızla statta buluşacağız. Tabi ki galibiyet bekliyoruz. İlk 4 için de çok önemli bir karşılaşma. İnşallah arzu ettiğimiz sonucu alırız ve lige tekrar yeni bir renk katarız. Çünkü Galatasaray da 9 puan farkla devam ediyor. Biraz daha hareketlenmesi için ligin galibiyete Süper Lig'in ihtiyacı var" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz