Medcezir 52. bölüm Star Tv'de ekrana geldi

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden Medcezir son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Medcezir 52. bölümde aşkına sahip çıkan Yaman Mira'nın yanında olabilmek için her şeyi göze aldı.

Ekranların sevilen dizisi Medcezir yeni bölümü 12 Aralık Cuma akşamı 20.30'da Star Tv ekranlarından izleyiciyle buluştu. Bu bölümde yaşanan gelişmelerin ardı arkası kesilmedi. Mira ve Yaman'ın aşkı her zamanki gibi soluksuz izlendi. 52. bölümde Yaman Mira'nın elini bırakmamak için her şeyi göze aldı. Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira'nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya karar verdi.

Medcezir 52. bölümde Nadir Baktıroğlu'nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağladı. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz'in de peşinde olduğunu hissetti. Cengiz ise Nadir'le özgürlüğünün pazarlığını yapıyordu. Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude'nin nefesini kesti. Nadir'in elinde bulunan görüntüler Sude'nin Altınkoy'daki bütün hayatını mahvetmeye yeterliydi. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan'ın tanıdık hayatına sığındı. Medcezir son bölümde Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdı.

Yaman'a geçmişinden gelen bir telefon Mira'nın onu kıskanmasına yol açtı. Medcezir son bölümde gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira'ya sonsuz güven verdi. Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif'in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verdiler. Yaman'ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kaldı. Yaman'a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüştü. Medcezir 52. bölümde o gece Mira beklenmedik bir karar verdi.