Medcezir 60. bölümde Sevgililer Günü heyecanı

Medcezir son bölümde izleyenler oldukça romantik anlar yaşadı. Sevgililer Günü heyecanı yaşanan Medcezir 60. bölümde Eylül ve Mert, Mira ve Yaman aşkı soluksuz izlendi. Medcezir dizisinin son bölümü 13 Şubat Cuma akşamı sevenleriyle buluştu.

MEDCEZİR GEÇEN BÖLÜMDE YAŞANANLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Star Tv'nin beğenilen dizisi Medcezir 60. bölümünde Sevgililer Günü heyecanı yaşandı. Başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Eylül Buluter, Mert Serez, Şebnem Dönmez, Murat Aygen, Can Gürzap ve Defne Kayalar'ın paylaştığı Medcezir son bölümde Sevgililer Günü için hazırlık yapan Mert ve Yaman, diğer yandan Eylül ve Mira'nın gizli şifresini çözmek için harekete geçti. Bu hareketlilik izleyenlere oldukça keyifli bir akşam yaşattı. 13 Şubat Cuma akşamı ekrana gelen Medcezir son bölümde izleyenler pek çok sürprizle karşılaştı.

SEVGİLİLER GÜNÜ HEYECANI

Medcezir 60. bölümde Sevgililer Günü yaklaşırken Yaman ve Mert kendilerini heyecanlı bir hazine avının içinde buldular. Her etabı ince ince düşünülmüş bu oyun, Mira ve Yaman'ın tatlı bir iddia içine girmesine sebep oldu.

YAMAN VE MERT İZ PEŞİNDE

Sedef'in ani bir kararla seyahate çıkması, evde büyük bir boşluk yarattı. Medcezir son bölümde yaşanan son tartışmadan sonra Deniz'le olan ilişkisine bir son vermeye karar veren Selim, Deniz'i karşısında çaresiz bir şekilde gördüğünde bu kararı kolayca uygulayamayacağını anladı.

Yaman ve Mert, Miray ile Eylül'ün şifrelerinin izini sürerken, Sedef'ten ve Beren'den stratejik destek aldılar. Medcezir son bölümde günler geçtikçe küçük oyun büyük bir maceraya dönüştü.

HALE HIRSLANDI

Hale, Sude tarafından köşeye sıkıştırılmasının üzerine, Kenan'dan da darbe alınca, eski yaraları kanamaya başladı. Çok hırslanan Hale, İkisinden de intikam alabilmek için düşmanıyla ortak oldu ve Orkun'un kapısını çaldı. Medcezir 60. bölümde Mira'nın Yaman'la evleneceğinin düşüncesinden bile rahatsız olan Orkun'un eline yeni bir fırsat geçti.

Büyük gün geldiğinde Yaman ve Mert bütün şifreleri çözmüş olarak yanlarında sevgilileriyle birlikte büyük hazineye doğru mutlulukla yola çıktılar. 14 Şubat Sevgililer Günü dördü için de unutulmaz oldu.