Medical Park Antalyaspor: 0 - Kayserispor: 0

Stat: Akdeniz Üniversitesi StadyumuHakemler: Cüneyt Çakır, Mustafa Emre Eyisoy, Gökmen Olgaç Medical Park Antalyaspor: Sammy,...

Stat: Akdeniz Üniversitesi Stadyumu
Hakemler: Cüneyt Çakır, Mustafa Emre Eyisoy, Gökmen Olgaç
Medical Park Antalyaspor: Sammy, Koray, Emre Güngör, Deniz Barış, Minev, Murat, Uğur, Emrah, Tita, Diarra, Isaac
Kayserispor: Ertuğrul, Deniz, Tolga, Eren, Zurab, Nunez, Mouche, Henrique Silva, Salih, Ömer Bayram, Bobo
Sarı kartlar: Dk. 5 Nunez (Kayserispor), Dk. 14 Murat, Dk. 26 Diarra (Medical Park Antalyaspor)

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medical Park Antalyaspor ile Kayserispor arasındaki karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Reklam
Reklam

2. dakikada sol kanattan ceza sahasına sokulan Bobo’nun vurduğu topu kaleci Sammy çıkarmayı başarıyor.

6. dakikada sağ kanattan çizgiye kadar inen Nunez’in ortasına, arka direkte topa iyi yükselen Mouche’nin kafa vuruşunda top direğin yanından auta gitti.

31. dakikada sağ taraftan atağı sürükleyen Emrah’ın rakibinden sıyrılıp ortaladığı topa, savunmada Zurab ayak koydu ve tehlikeyi önledi.

39. dakikada sol kanattan Ömer Bayram sol ayağıyla ortaladığı topa altıpas çizgisi üzerinde müsait bir şekilde kafayı vuran Nunez topu üstten auta yolladı.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında da gol olmayınca maçın ilk yarısı golsüz sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: