Medical Park Antalyaspor Davraz'a Gitti

Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'ne gitmek üzere tesislerden ayrıldı.

Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını yapacağı Isparta'daki Davraz Kayak Merkezi'ne gitmek üzere tesislerden ayrıldı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular, Hasan Subaşı Tesisleri'nden Medical Park Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve personel tarafından uğurlandı.

Başkan Akıncıoğlu ve futbolcularla tesislerin girişinde fotoğraf çektiren Teknik Direktör Özdilek, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Kendilerini yoğun bir çalışma programının beklediğini ifade eden Özdilek, Davraz kampının ardından Slovenya'da kamp yapacaklarını bildirdi.

Reklam
Reklam

Özdilek, fiziksel ve zihinsel olarak lige hazır şekilde girmek istediklerini kaydetti. Kampın yeni katılan oyuncuların takımın felsefesine alışması anlamında önemli olduğuna işaret eden Özdilek, "Antalyaspor'un bu seneki hedefi herşeyden önce iyi ve pozitif bir futbol oynamak. Türk futbolu zorlu bir süreçten geçiyor. Umarım yeni sezonda daha temiz, berrak ve futbolun konuşulduğu bir lig olur" dedi.

Takım daha sonra Antalya'dan ayrıldı.

Muhabir: Süleyman Elçin / Güç Gönel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: