Medical Park Antalyaspor Davraz'da Kondisyon Depoluyor

Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdürüyor.Takımın bu sabah yapılan antrenmanında Medical Park Antalyaspor...

Medical Park Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdürüyor.

Takımın bu sabah yapılan antrenmanında Medical Park Antalyaspor güzel bir sürprizle karşılaştı. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ülke genelinde düzenlenen Futbol Köyü Projesi kapsamında mili takım seçmeleri için çeşitli illerden katılan 80 öğrenci kampı ziyaret etti. Geleceğin futbolcuları, teknik direktör Mehmet Özdilek’e çiçek takdim etti. Futbolculardan imza alan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi.

"KONDİSYON DEPOLUYORUZ"

Reklam
Reklam

Kamp süreci içerisindeki antrenmanların gün geçtikçe temposunun artacağını belirten Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, İHA muhabirine yaptığı açıklamada “Kamp sürecinde 3. güne geldik antrenmanların temposunu her geçen gün artırarak oyuncularımızın kondisyonlarını artırıyoruz. Eski oyuncularımız ile yeni oyuncularımızın kaynaşması için önemli bir süreçteyiz. Ama 3. güne gelmemize rağmen anladım ki bu süreci çok çabuk geçeceğiz. Kadromuz da bu sene hem genç hem tecrübeli oyuncular yer alıyor. Antrenmanlarımız 11 Temmuz tarihine kadar sürecek. 11 Temmuzdan sonra iki günlük bir tatil sürecimiz olacak. Yine 2. dönem kamplarına 14 Temmuz tarihinde burada başlayacağız. 2. dönem kampımız 23 Temmuz akşamı burada son bulacak ve iki günlük tatil yapacağız. Ardından üçüncü dönemimizi tamamlamak üzere Slovenya’ya geçeceğiz. Slovenya’da yapacağımız 5 hazırlık maçının ardından yine Türkiye’ye döneceğiz. Bu sürece kadar hem zihinsel hem fiziksel gelişim adına önemli yol kat edeceğimize inanıyorum. Bu süreçten sonraki en büyük dileğimiz oyuncularımızın sakatlanmaması” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"OYNAYACAĞIMIZ FUTBOLLA HİÇBİR TAKIMA ÖDÜN VERMEYECEĞİZ"

Medical Park Antalyaspor'un oynayacağı futbolla göz dolduracağını dile getiren Teknik Direktör Özdilek, “Antalyaspor’un bu yıl ki hedefi iyi futbol oynayan, oynadığı futboldan zevk alan ve bu zevki izleyen taraftarlarımıza da yaşatan, ne olursa olsun futbolun hep güzel yanlarını sahaya yansıtmaya çalışan bir takım olmaktır” dedi.

"KANAT OYUNCUSU TRANSFER ETMEK İSTİYORUZ"

Transferleri de değerlendiren Özdilek, "14 oyuncuyla yollarımızı ayırdık ve 10 oyuncuyu bünyemize kattık. Transfer ettiğimiz oyuncular gerçekten çok önemli isimler. Bu isimleri transfer etmemizin amacı takımımıza katkı sağlamaları. Bu oyuncuları hem oynadıkları oyuna hem de kişiliklerine güvendiğimiz için renklerimize bağladık. Şuandan itibaren takıma bir transfer daha gerçekleştireceğiz. Birkaç isimle görüşme halindeyiz. İlerleyen günlerde de bu isim netleşecek. Transfer etmek istediğimiz isim kanat oyuncusu olacaktır. İlerleyen günlerde de bu isimi duyurucağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: