Medical Park Antalyaspor-Gaziantepspor Maçının Ardından

Spor Toto Kupası B Grubu 3. hafta maçında Medical Park Antalyaspor, kendi sahasında Gaziantepspor'u 3-2...

Spor Toto Kupası B Grubu 3. hafta maçında Medical Park Antalyaspor, kendi sahasında Gaziantepspor'u 3-2 mağlup etti.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, sıcak hava koşullarında mücadele eden her iki takım oyuncularını da yürekten kutladığını ifade etti. Futbol adına elverişli olmayan hava şartlarında mücadele ettiklerini açıklayan Özdilek, "Ümit ediyorum ki gruptan birinci olarak çıkarız. Çarşamba günü Gaziantep'te oynayacağımız maç çok önemli. Oyuncularımın bu kupadaki ciddiyetinden çok memnunum" dedi.

Reklam
Reklam

Antalyaspor'un genç oyuncusu Emre Torun, çok sıcak bir havada mücadele ettiklerini sahada mücadele eden bütün ağabeylerini tebrik ettiğini söyledi. Kendi performansını da beğendiğini kaydeden Torun, "İki haftadır gol atıyorum. Galip geldik çok mutluyuz" diye konuştu.

Antalyasporlu Hüseyin Atalay, zor bir maç oynadıklarını havanın da çok sıcak olduğunu belirtti.

Gaziantepspor yardımcı antrenörü Hasan Özer, kendileri için bu karşılaşmada önemli olan alt yapıdaki oyuncuları deneme ve durumlarını görme olduğunu dile getirdi. Bu tür karşılaşmaların kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Özer, oyuncuları da sırayla tatile gönderdiklerini ifade etti. Karşılaşma ile ilgili de yorum yapan Özer, "Beraberliği yakaladıktan sonra çok pozisyon verdik iyi bir şekilde ilk yarıyı geçirdik. İkinci devre bizim oyun planlarımızı alt üst etti. Yine de telefi etmek için arkadaşlarımız mücadele etti. Güzel bir maç oldu. 3-2 den sonra bir umut olarak gol aramaya çalıştık. Maç 4-2 bitti. Üzgünüz" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kırmızı-siyahlı oyuncu Çetin Güngör, maç için söylenecek bir şey olmadığını, çok basit hatalardan goller yediklerini aktardı. Güngör, önlerinde 3 maçın daha kaldığını, onları kazanıp kupada final oynamak istediklerini vurguladı.

Gaziantesporlu Taşkın Çalış da, sıcak bir havada mücadele ettiklerini mağlup oldukları için üzgün olduklarını belirtti.

Karşılaşma sonrası basın toplantı odasında bir anda kendisini bulan Gaziantepsporlu genç oyuncu Mustafa Avcı, toplantı salonuna sadece fotoğraf çektirmek için geldiğini röportaj vermeyeceğini açıkladı. Basın mensuplarının röportaj için ısrarı üzerine Avcı, kendisinin çok heyecanlandığını röportaj veremeyeceğini aktardı. Dakikalarca röportaj yapabilmek için dil döken gazeteciler Mustafa Avcı'dan röportaj alamadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: