Medical Park Antalyaspor-Torku Konyaspor Arasında 32. Randevu

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, yarın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Torku Konyaspor ile 32'nci kez karşı karşıya gelecek. 

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Medical Park Antalyaspor, yarın Akdeniz Üniversitesi Stadyumu'nda Torku Konyaspor ile 32'nci kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de oynadığı 27 karşılaşmada 5 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 16. sırada yer alan Medical Park Antalyaspor, 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 13. sırada bulunan Torku Konyaspor ile mücadele edecek. En son galibiyetini 18'inci haftada deplasmanda Kayseri Erciyesspor karşısında alan Akdeniz ekibi, ligde 69 gündür kazanamıyor. İki takım arasında geride kalan 31 maçta Medical Park Antalyaspor 11, Torku Konyaspor 13 kez galip gelirken 7 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı-beyazlılar, Torku Konyaspor ile Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında oynadığı müsabakada deplasmanda 2-0 mağlup oldu. - Antalya'daki maçlar Medical Park Antalyaspor ile Torku Konyaspor, Antalya'da 16 kez karşılaştı. Bu maçların 9'unu kırmızı-beyazlılar kazanırken, Torku Konyaspor 4 kez galip geldi. Üç maç da beraberlikle tamamlandı. Akdeniz temsilcisinin, Antalya'daki maçlarda attığı 15 gole karşılık, yeşil-beyazlılar 7 golle karşılık verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz