Medical Park Antalyaspor'a "Vergi" Teşekkürü

"Vergi haftası" etkinlikleri kapsamında Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nu ziyaret eden Üçkapılar Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Ceyda Savda,

"Vergi haftası" etkinlikleri kapsamında Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu'nu ziyaret eden Üçkapılar Vergi Dairesi Müdür yardımcısı Ceyda Savda, vergi rekortmenleri arasında yer alan kırmızı-beyazlı kulübe teşekkür etti.

Ceyda Savda ile Üçkapılar Vergi Dairesi Servis Şefi Doğan Türker, Üçkapılar Vergi Dairesi Gelir Uzmanı Haluk Belen, Hasan Subaşı Tesisleri'ne gelerek Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Akıncıoğlu ile Genel Müdür Süleyman Tekgül ve Mali İşler Müdürü Handan Çevikaslan'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Savda, ziyarette yaptığı konuşmada, 2011 yılında Katma Değer Vergisi (KDV) ödemelerinde Antalya genelinde 7'ncisi olan kulübe teşekkür etti. Takımın sportif başarısını da büyük bir memnuniyetle takip ettiklerini belirten Savda, kulübün KDV ödemelerinde üst sıralardaki yerini korumasının takdire şayan olduğunu dile getirdi.

Savda, ziyaretin sonunda Akıncıoğlu'na Maliye Bakanlığı Gelirler Genel Müdürlüğü'nün teşekkür belgesini verdi.

Muhabir: Süleyman Elçin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: