Medical Park Antalyaspor'da Teknik Direktör Arayışları

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, ''Önümüzdeki günlerde şartlarımıza uyan bir teknik adamla anlaşacağız'' dedi.

Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, "Önümüzdeki günlerde şartlarımıza uyan bir teknik adamla anlaşacağız" dedi. Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Medical Park Antalyaspor'un hiçbir şekilde teknik direktör sorunu yaşamayacağını söyledi. Bu ayın sonuna kadar teknik direktör bulma konusunda zamanları olduğunu anlatan Gencer, "Bizim 'Antalyaspor'un başına bir hoca getirelim' diye bir uğraşımız yok. Antalya vizyonuna, markasına değer katacak, mevcut marka değerinin üzerine koyacak, şehri kucaklayacak, şehirle bütünleşecek bir teknik direktör arayışı içindeyiz" diye konuştu. Dünyada ve Türkiye'de vizyon sahibi birçok teknik direktör adayı arasında yaptıkları çalışmaların devam ettiğini dile getiren Gencer, "Önümüzdeki günlerde şartlarımıza uyan bir teknik adamla anlaşacağız" dedi. Gencer, sözlerini şöyle sürdürdü: "Listemizde yerli ve yabancı teknik adamlar var. Yerli hocalardan konuşmak isteyen, boşta olan, çalışmak istemeyenler var. Bizim düşündüğümüz hocalardan da başka kulüplerle anlaşma yapmış veya yapmak üzere olanlar var. Bu konuda acele etmek istemiyoruz. İsim kesinlikle vermiyoruz. Öne çıkan hocalar var ama yönetim kurulu olarak onu gizli tutuyoruz. Ertuğrul Sağlam şanssızlığını yaşadıktan sonra hoca arayışlarımızı gizli ilerletiyoruz." Öte yandan Gencer, Beşiktaş Kulübünden bazı yetkililerin önümüzdeki günlerde Ömer Şişmaoğlu'nun transferi ile ilgili görüşmeye geleceğini, transfer konusunun bu görüşmenin ardından netleşeceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz