Medical Park Antalyaspor’dan dev şölen

Medical Park Antalyaspor altyapısına genç yetenekler kazandırmak ve Antalya'da futbolu daha geniş tabana yaymam için...

Medical Park Antalyaspor altyapısına genç yetenekler kazandırmak ve Antalya'da futbolu daha geniş tabana yaymam için ilk öğretim okullarında çalışma başlatıldı. Daha fazla öğrencinin spor yapmasını sağlamak amacıyla, yaklaşık bir aydan bu yana ilk öğretim okullarındaki minik futbolculara yönelik yapılan proje çalışması paylaşıldı.
Futbol şöleni ile ilgili, Medical Park Antalyaspor ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce düzenlenen toplantı TED Antalya Koleji'nde gerçekleşti. Toplantıya Muratpaşa kaymakamı Fatih Kocabaş, Muratpaşa İlçe Milli Eğitim müdürü Erdem Kaya, Muratpaşa ilçe Milli Eğitim Spor Şube Müdürü Cengiz Büyükgebiz, Medical Park Antalyaspor futbol direktörü Sedat Karabük ile Medical Park Antalyaspor Genel Müdürü Süleyman Nafiz Tekgül, Muratpaşa ilköğretim okulları Beden Eğitimi öğretmenleri ile Park Antalya Spor Tesisleri kurucusu Uğur Duyar katıldı.
Dev organizasyonun sunumunu ve proje tanıtımını ise Medical Park Antalyaspor Scout ekibi adına Bahri Kurt yaptı. Turnuva maçları ise 3 Ocak 2012 tarihinde Park Antalya Spor Tesisleri'nde başlayacak.
Toplantı sonrası minik futbolculara dağıtılmak üzere, Açı Dershanesi sponsorluğunda yaptırılan, 10'ar maç yeleği ile 3'er adet futbol topundan oluşan malzemeler ilgili beden eğitimi öğretmenlerine verildi.
Başkanlığını Medical Park Antalyaspor futbol direktörü Sedat Karabük’ün yaptığı Antalya merkez ve ilçe ilk öğretim okul öğrencilerinin yer alacağı “2012 Futbol Şenliği Minik kramponlar” adlı dev organizasyon kepez ilçesinde start aldı.
2000 – 2003 doğumlu öğrencilerden oluşan ve yaklaşık 5 yıl sürecek dev organizasyonda hedef 10 ile 15.000 öğrenci kitleye ulaşmak, amaç ise bu yaştaki çocuklara sosyal olguyu kazandırmak ve topluma faydalı bireyler yetiştirmek.
Medical Park Antalyaspor olarak bir ilk’e daha imza atmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren futbol direktörümüz Sedat Karabük, “Konum olarak Antalya müthiş bir futbolcu potansiyeline sahip. 08 - 11 yaş arası çocuklarımıza vereceğimiz futbol bilgilerinin dışında okul içi eğitimlerini de önemsiyoruz. Burada asıl görev beden eğitimi öğretmenlerimize düşüyor. İstedikleri zaman her türlü desteği vermeye ekip olarak hazırız. Çünkü çocuklarımızın yarınları bizler için çok önemli, tüm bu oluşumları belli bir zamana yayarak mutlu sona ulaşacağız.” diyerek organizasyona duyulan yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Karabük, Muratpaşa kaymakamı Fatih Kocabaş ve Muratpaşa ilçe Milli Eğitim müdürü Erdem Kaya’ya ayrıca teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz