Medical Park Antalyaspor'dan Işadamlarına Sezonluk Kombine Çağrısı

Medical Park Antalyaspor, sanayici ve iş adamlarına sezonluk kombine bilet almaları için teklif sundu.

Medical Park Antalyaspor, sanayici ve iş adamlarına sezonluk kombine bilet almaları için teklif sundu.

Medical Park Antalyaspor'dan yapılan yazılı açıklamada, kırmızı beyazlı ekibin Antalya'nın önemli simge ve tanıtım enstrümanlarından olduğu belirtildi. Medical Park Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de başarıyla mücadele edebilmesi için ekonomisinin güçlü olması gerektiğinin ifade edildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Medical Park Antalyaspor'un en önemli ürünlerinden biri olan sezonluk kombinelerimizden Antalya'mızdaki sanayici ve işadamlarının almaları konusunda teklifte bulunduk. Antalya'mızın en önemli sivil toplum kuruluşları olan sanayici işadamları derneklerimizin isimleri ile üyelerinin alacakları kombine adetleri, teşekkürlerimizle ve örnek bir davranış olarak basın bildirilerimizle kamuoyuna duyurulacaktır."

Reklam
Reklam

Muhabir: Okan Özer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: