Medical Park Samsun Hastanesi’nden Kariyer Günleri

Medical Park Samsun Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak ve Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hatice...

Medical Park Samsun Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Emel Irmak ve Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hatice Bulut’un katılımı ile Samsun Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Merzifon Sağlık Meslek Lisesi’nde kariyer günleri etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte konuşma yapan; Hatice Bulut, hemşire adaylarına Medical Park Hastaneler Grubu’nun hemşirelik hizmetleri süreci konusunda bilgi verdi. Meslek seçimleri için öğrencileri kutlayan Emel Irmak, Medical Park Hastaneler Grubu’nun tanıtımı ve haziran ayında mezun olacak hemşire adaylarının kariyer hayatının başlangıcında ihtiyacı olan “Yeni mezunlar için İş Başvurusu ve Dikkat edilecek hususlar” konusunda sunum yaptı. Sağlık sektöründe Medical Park’ın yeri hakkında detaylı bilgiler verem Emel Irmak, Medical Park Hastaneler Grubu’nun çalışma koşulları, hemşirelere sunduğu burs ve diğer imkanlar hakkında öğrencilere bilgilendirdi.

Reklam
Reklam

Öğrenciler Medical Park Hastaneler Grubu’nun staj ve iş başvurusu konusunda yoğun ilgi gösterdi. Samsun Atatürk Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Merzifon Sağlık Meslek Lisesi yöneticileri Medical Park Samsun Hastanesi ile düzenlenen kariyer günlerinin öğrencilerin gelişimine katkı sağladığını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: