Medical Park'tan Sbs'ye Girecek Öğrencilere Seminer

Medical Park Gaziantep Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Emine Ak tarafından Ali Tutkun İlköğretim okulunda okuyan...

Medical Park Gaziantep Hastanesi Psikiyatri Uzmanı Dr. Emine Ak tarafından Ali Tutkun İlköğretim okulunda okuyan 8. sınıf öğrencilerine "Sınavlarda Stresle Başa Çıkma Yolları" konulu seminer verildi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Ali Tutkun İlköğretim Okulunda Ruh Sağlığı ve Hastalıkları (psikiyatri) uzmanı Dr. Emine Ak tarafından verilen seminere 8. sınıfta okuyan ve SBS'ye girecek olan öğrenciler katıldı. Yoğun ilgi gören ve birçok öğrencinin dikkatle takip ettiği seminerde öğrenciler kafalarına takılanları ve karşılaştıkları sıkıntıları anlattı.

Reklam
Reklam

Psikiyatri Uzmanı Dr Emine AK, öğrencilere yüksek derecede sınav kaygısının başarıyı olumsuz etkileyeceğini, orta düzeyde kaygının olması gerektiğini anlatarak planlı ve programlı ders çalışmanın önemine dikkat çekti. Ak, ailelerin de çocukların eğitim sürecinde onlara destek olmaları gerektiğini ve gerçekçi hedefler doğrultusunda çocuklarının ilgi alanına göre beklentiler içinde bulunulması gerektiğini kaydetti.

Ali Tutkun ilköğretim Okulu Müdürü Müslüm Kılıç ise düzenlenen seminere desteklerinden dolayı Uzm. Dr. Emine AK ve Medical Park Gaziantep Hastanesi yönetimine teşekkür ederek, önümüzdeki süreçte daha kapsamlı ve geniş katılımlı bir seminer daha düzenlemek istediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: