Medicalpark Antalya Kalp Hastanesi’ne 'taze Kan'

MedicalPark Antalya Kalp Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan, hasta kabulüne...

MedicalPark Antalya Kalp Hastanesi'nde Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan, hasta kabulüne başladı.

MedicalPark Antalya Hastanesi, hekim kadrosuna akademik unvan yapan Prof. Dr. Hüseyin Okutan'ı kadrosuna kattı. Hasta kabulüne başlayan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Okutan, yapılan ameliyatlar arasında en yaygın olarak koroner by-pass, kalp-kapak ve kapakların onarılması olduğunu belirtti. Atar damarların daralmasına ve tıkanmasına bağlı hastalıkların (derin toplar damarların tıkanması ve varisler) tedavisini de kalp hastanesinde ayrıca yapılabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Çocuklara da kalp hastanesi bölümünde iyi şartların sunulduğunu belirten Prof. Dr. Hüseyin Okutan, çocukların kalbindeki her türlü delik, yanlış çıkan damarların düzeltilmesi, doğuştan kalp-damar rahatsızlıklarının ameliyatlarını da yaptıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: