Medicana Hastanesi Yönetiminden, Konya Basın Konseyi'ne Ziyaret

 Konya Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.

Konya Medicana Hastanesi Genel Müdürü Belgin Danış, Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu. Danış, yaptığı konuşmada, yeni bir hastanenin açılmasında zorluklarla karşılaşıldığını ve Konya'da hizmete başlayan hastanelerinin Lütfü Şimşek tarafından en zor kısmının büyük bir gayretle başarılı şekilde tamamlandığını söyledi. Şimşek'ten aldığı bayrağı daha ileriye taşımaya çalışacağını belirten Danış, "Uluslararası alanda da hizmet vermek için çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Üniversite ve devlet hastaneleri dışında, tüp bebek hizmeti veren tek özel hastaneyiz. Yine yalnızca bizim hastanemizde endokrin alanında hizmet verilmektedir. 2014 yılı içinde hedeflerimiz var. Bunların başında onkoloji geliyor. Kemik iliği ünitesi ve organ naklinde de çalışmalarımız olacak. Konya için elimizden gelen her hizmete atılım yapmak istiyoruz" diye konuştu. Konya Basın Konseyi Başkanı Ömer Kara ise Medicana'nın sağlık alanında yaptığı çalışmaları takip ettiklerini ifade etti. "Özellikle bir bayanın genel müdür olması, çıtayı iki katına çıkaracaktı" diyen Kara, "Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca Lütfü hocamıza da teşekkür ediyoruz. Ulusal bir markanın, uluslararası alanda yürümesi için de başarılar diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: