Medicana Sivasspor-Tuzlaspor Soyunma Odaları

Gökhan CEYLAN/ SİVAS, Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası'nda 3-0 kazandıkları Tuzlaspor maçının puan açısından çok önemli olmayan bir

Gökhan CEYLAN/ SİVAS, Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Türkiye Kupası'nda 3-0 kazandıkları Tuzlaspor maçının puan açısından çok önemli olmayan bir karşılaşma olmadığını ancak maç ayırt etmediklerini belirterek, "Hangi maç olursa olsun biz çıktığımız zaman kazanmak istiyoruz. O yüzden bugün oyuncularımız maça faklı bir kafada çıktı. Ama bütün oyuncu arkadaşlarımın performanslarından memnunum. Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Güzel bir galibiyet aldık. Yavaş yavaş kazanmaya alışıyoruz. Yavaş yavaş oyuncularımız beklediğimiz performanslara yaklaşıyorlar. O yüzden bu bizim için mutluluk verici bir olay. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum bugünkü müsabakadan dolayı. Her zaman söylediğim gibi bizim için lig daha önemli. Cumartesi günü oynayacağımız 6 puanlık bir Akhisar mücadelesi var. O maçıda kazanıp daha farklı bir şekilde bakmak istiyoruz lige" dedi.
Kendileri için keyfi bir maç olduğunu belirten Tuzlaspor Teknik Direktörü Zafer Yiğit ise Sivasspor'u tebrik ederek, "Bizden çok daha iyi oynadılar. Fiziksel anlamda bizden çok daha iyilerdi. Gruptan çıktığımız garanti olduğu için biz 4-5 oyuncumuzu bırakarak geldik. Bu mazaret değil ama elimizden geleni yaptık. Gücümüzü biliyoruz, çok daha iyi şeyler yapabileceğimizi biliyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda, özellikle ligde hedeflediğimiz noktaya geliriz diye umuyorum. Sivasspor'a da lig maçlarında başarılar diliyorum." dedi.
Sivasspor'un 2 golüne imza atan futbolculardan Micheal Eneramo da, takım olarak iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve bu galibiyetin morali ile ligde oynayacakları Akhisar maçı için haftasonu sahada olacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: