Medicana Sivasspor'da Hedef Galibiyet

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, Taraftarına bu sezon ligde henüz galibiyet sevinci yaşatamayan 2 puanla 15'inci sıradaki Medicana Sivasspor, geçen sezon deplasmanda 2-1 yenildiği Çaykur Rizespor'u

Oğuzhan SARZEP/SİVAS, Taraftarına bu sezon ligde henüz galibiyet sevinci yaşatamayan 2 puanla 15'inci sıradaki Medicana Sivasspor, geçen sezon deplasmanda 2-1 yenildiği Çaykur Rizespor'u bu kez mağlup etmek istiyor. Çaykur Rizespor maçı için yarın özel uçakla Trabzon'a gidecek kırmızı beyazlı ekipte, sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.
SİVASSPOR 8 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET
Ligde en son geçen sezonun 29'uncu haftasında, 4 Mayıs'ta Kayseri Erciyesspor'u deplasmanda 3-2 mağlup eden kırmızı beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 8 lig maçında da 3 puan alamadı.
Kayseri Erciyesspor galibiyetinin ardından Fenerbahçe, Medipol Başakşehir, Kardemir Karabükspor ve Eskişehirspor'a yenilen, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Galatasaray ile berabere kalan Medicana Sivasspor, Osmanlıspor maçında da şanssızlığını kıramadı.
MEDİCANA SİVASSPOR 350'İNCİ MAÇINA ÇIKIYOR
Medicana Sivasspor, Çaykur Rizespor maçıyla Süper Lig'de 350'inci maçına çıkacak. Medicana Sivasspor, 2005-2006 sezonunda merhaba dediği Spor Toto Süper Lig ve Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda bugüne kadar 349 karşılaşma oynadı. Medicana Sivasspor, Süper Toto Süper Lig'de 133 galibiyet, 89 beraberlik ve 127 mağlubiyet aldı. 488 kez rakip fileleri havalandıran Medicana Sivasspor, 480 golü de kalesinde gördü. Medicana Sivasspor ligde toplam 488 puan topladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: