Medipol Başakşehir Osmanlıspor Maçı İzle Lig Tv Şifresiz İzle

Spor Toto Süper Lig Medipol Başakşehir Osmanlıspor Maçı İzle Lig Tv Canlı Yayın İzle Medipol Başakşehir Osmanlıspor Maçını Şifresiz Canlı İzle Medipol Başakşehir Osmanlıspor Lig Tv Canlı Yyaın

Herkes derbinin sonucunu merakla bekliyor ancak ligde bugün müthiş bir karşılaşma daha var. Lider Başakşehir, Avrupa’da fırtına gibi esen, 4 haftada yenilgi yüzü görmeyen Osmanlıspor’u konuk edecek. Sezonun iki flaş takımının mücadelesi nefesleri kesecek.

Bir yanda 4 maçının hepsini kazanan ve liderlik koltuğunda oturan Başakşehir, diğer tarafta Avrupa’da tarihi bir başarı elde eden, ligde nağmalup yoluna devam eden Osmanlıspor... Sezonun iki flaş takımı bugün saat 13.30’da karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaki mücadele nefesleri kesecek. Hem Abdullah Avcı hem de Mustafa Reşit Akçay hesaplarını galibiyet üzerine yaparken, iki başarılı hoca da bu maça çok önem veriyor.

Reklam
Reklam

Halil Umut Meler’in yöneteceği 90 dakikanın sonucu en az Beşiktaş-Galatasaray derbisi kadar merak ediliyor. Taraflar arasında geçen sezon oynanan ligdeki iki maçın birini Başakşehir, diğerini ise Osmanlıspor kazanmıştı.

İki sene önceki futbol!

Eskiden olsa ‘Belediye Derbisi’ der geçerdik. Ancak bu iki takım, Süper Lig’e damga vuran futbollarıyla herkesin dikkatini çekti. Bu nedenle maçın sonucu da merakla bekleniyor. Başakşehir geçen hafta kazandı ama Gaziantep’te kalesinde çok pozisyon verdi. Şimdi karşısında ligin en iyi deplasman takımı olacak. Muhtemelen Abdullah Avcı geçen sezonki değil, bir önceki sezonki formatına dönebilir sadece bu maç için. Lider olarak çıktığı karşılamada sükseli bir sonuç alayım derken karizmayı bozmak istemez. Yani Başakşehir 3 puan için sahaya çıkacak ama sağlam bir savunma anlayışıyla mücadele edecektir. Bir anlamda Osmanlıspor’u kendi silahıyla vurmayı deneyecektir.

Başakşehir'de son dakika

Turuncu-Lacivertliler’de orta sahanın iki önemli ismi Emre Belözoğlu ve Mahmut Tekdemir iyileşti. Bu iki oyuncu kadroda olacak. Doka, Napoleoni ve Alparslan Erdem’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Reklam
Reklam

Edin Visca

Geçen sezonu 17 gol, 5 asistle tamamlayan ve tüm dikkatleri üzerine çeken Visca, lige yine süper başladı. Başakşehir’in yıldızı 4 maçta 1 gol atarken, 3 asist yaptı. Avrupa’da da 3 golü bulunan Boşnak futbolcu, Abdullah Avcı’nın en büyük hücum silahı.

Osmanlıspor'da son dakika

Hemen her maçta kadroda rotasyon yapan Osmanlıspor’da, Engin Bekdemir ve Webo’nun sakatlıkları sürüyor. Bu iki futbolcu İstanbul’a getirilmedi. Mustafa Akçay’ın, son maça göre 11’de bazı değişiklikler yapması bekleniyor.

Avcı'nın 300. maçı

Başakşehir’de 9. sezonunu geçiren Abdullah Avcı, bugün Turuncu-Lacivertli takımın başında 300. maçına çıkacak. 299 maçta 127 galibiyet alan Avcı, 81 kez rakipleriyle berabere kaldı, 91 maçı ise kaybetti. Abdullah hoca iki sezondur Başakşehir’i ligde 4. yaptı ve büyük alkış aldı.

Badou N'Diaye

Osmanlıspor’un yıldızı, son 2 maçta takımının kaydettiği 3 golün 2’sinin altına imzasını attı. Mustafa Akçay’ın sahadaki beyni olan 25 yaşındaki futbolcu çok formda. N’Diaye’nin yapacakları, şüphesiz ki maçın gidişatını etkileyecek.

Reklam
Reklam

Akçay: Favori Başakşehir

Osmanlıspor’un mütevazı teknik patronu Mustafa Reşit Akçay, iki denk takımın karşı karşıya geleceğini belirtti. Başarılı hoca, “Başakşehir lider. Saha avantajı var. Onların favori gösterilebileceği bir müsabaka. Ancak hiçbir maç oynamadan kazanılmıyor. Zor ve keyifli olacak” dedi.

MİNİ YORUM (Ömer Necati Albayrak)

Osmanlı bir adım önde

Osmanlıspor ve Başakşehir... Her iki takım da taktik açıdan neredeyse birbirinin kopyası. Birinci ve ikinci bölgeyi çok iyi savunup, üçüncü bölgede de çok çabuk sonuca gidiyorlar. Dolayısıyla denk iki ekibin savaşı olacak. Ancak kadro yapısına bakıldığında, Osmanılspor’un eli daha güçlü. Umar Aminu-N’Diaye- Regattin üçlüsünün alternatifi Delarge-Maher-Erdal... Yani hamle oyuncusu Başakşehir’e göre daha fazla. Osmanlıspor bu nedenle 60. dakikadan sonra kazanmaya daha yakın taraf olabilir. Duran toplar ve kornerler de iki takım açısından skoru değiştirmek adına çok önemli.

BAŞAKŞEHİR:

Volkan

Cenk

Epureanu

Yalçın

Eren

Holmen

Mossoro

Emre

Visca

M.Batdal

Reklam
Reklam

Cengiz

OSMANLISPOR:

Karcemarskas

Vrsajevic

Aykut

Numan

Pinto

Mehmet

N’Diaye

Lawal

Delarge

Aminu

Diabate

SAAT: 13.30

YAYIN: Lig TV

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir bugün saat 13:30'da Osmanlıspor ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim stadında oynanacak maçı Halil Umut Meler yönetecek. Siz de yazımızdan Medipol Başakşehir Osmanlıspor maçı canlı izleyebilir bu maçın detaylarını ve iki takım istatistiklerini bulabilirsiniz. Ayrıca Lig TV canlı yayın linkini ve bu maçı canlı veren siteleri bulabilirsiniz. Başakşehir ve Osmanlıspor Süper Lig'de altı kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Osmanlıspor'un 3-2'lik üstünlüğü bulunuyor. İşte bu kritik maç hakkında merak ettikleriniz.

Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 5. hafta maçları ile bu hafta devam edecek. Bugün Medipol Başakşehir Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. İki takım son oynadığı 5 maçına baktığımız zaman, Başakşehir'de 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunuyor. Osmanlı spor'da 4 galibiyet ve 1 beraberlik var.

MUHTEMEL 11'LER

Reklam
Reklam

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Yalçın Ayhan, Eren Albayrak, Alexandru Epureanu, Edin Visca, Cengiz Ünder, Marcio Mossoro, Cenk Ahmet Alkılıç, Hakan Özmert, Samuel Holmen, Mehmet Batdal

Osmanlıspor: Hakan Arıkan, Aykut Demir, Muhammed Bayır, Numan Çürüksu, Avdija Vrsajevic, Badou Ndiaye, Umar Aminu, Musa Çağıran, Mehmet Güven, Adrien Regattin, Raul Rusescu

LİG'DE 7. RANDEVU

Başakşehir ve Osmanlıspor Süper Lig'de altı kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda Osmanlıspor'un 3-2'lik üstünlüğü bulunuyor. Osmanlıspor, Süper Lig'de Başakşehir deplasmanına çıktığı üç maçı da kazandı.

BAŞAKŞEHİR EVİNDE ÜSTÜN

Başakşehir Süper Lig'de evinde oynadığı son 15 maçın sadece birini kaybetti, o maçı da Osmanlıspor kazanmıştı. Başakşehir bu maçların tamamında rakiplerine gol atmayı başardı. Osmanlıspor Süper Lig'deki son dokuz deplasman maçından sadece birini kaybetti. Osmanlıspor bu sezon oynadığı 11 resmi maçın hiçbirinde yenilgi yüzü görmedi.

KANALLAR

Justin TV, Canal Sport 2 HD (poland) Diema Sport 2 HD Digi Sport 1 (svk) / HD EuroSport 1 Romania / HD Futbol 1 (ukraine) / HD Idman TV MATCH! Futbol 1 / HD MATCH! TV / HD Movistar Fútbol / HD Sky Sport 3 (italy) / HD Sky Sports 1 (uk/roi) / HD Sky Ultra HD (4K) Smart Spor 2 HD (turkey) Sport TV3 (portugal) / HD SportKlub 1 (croatia) SportKlub 1 (serbia) / HD SportKlub 1 (slovenia) TV2 Sport Premium 1 HD Viasat Jalkapallo HD Viasat Sport Premium / HD Ziggo Sport Select HD (ned)

Reklam
Reklam
![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/1550333/640xauto.jpg)

LİG TV CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Yukarda yer alan linkten ve sitelerden maçı veren siteleri bulabilir canlı olarak takip edebilirsiniz.

İKİ TAKIM ARASINDA OYNANAN MAÇLAR

2007/2008 Osmanlıspor 1 - 1 Başakşehir

2007/2008 Başakşehir 0 - 1 Osmanlıspor

2008/2009 Başakşehir 1 - 2 Osmanlıspor

2008/2009 Osmanlıspor 1 - 2 Başakşehir

2009/2010 Osmanlıspor 0 - 3 Başakşehir

2009/2010 Başakşehir 3 - 0 Osmanlıspor

2013/2014 Osmanlıspor 1 - 1 Başakşehir

2013/2014 Başakşehir 0 - 0 Osmanlıspor

2015/2016 Osmanlıspor 0 - 3 Başakşehir

2015/2016 Başakşehir 2 - 3 Osmanlıspor

7 MAÇTIR YENİLMİYORLAR

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de yedi maçlık bir galibiyet serisi yakaladı. Bu seri, Medipol Başakşehir'in Süper Lig'deki en uzun galibiyet serisi. Başakşehir bu sezon Süper Lig'de en az isabetli pas atan ikinci, Osmanlıspor ise dördüncü takım konumunda. Başakşehir bu sezon Süper Lig'de en çok uzaklaştırma yapan takım. Başakşehir savunmacısı Yalçın Ayhan ligin en çok uzaklaştırma yapan oyuncusu iken, ikinci sırada Osmanlıspor'dan Numan Çürüksu yer alıyor.

Reklam
Reklam

İSTATİSTİKLER

Numan Çürüksu bu sezon ligde en çok pas arası yapan oyuncu. Dzon Delarge bu sezon Süper Lig'in en çok faul yapan oyuncusu konumunda. Papa Ndiaye bu sezon Cenk Tosun'un ardından Süper Lig'in en çok isabetli şut atan oyuncusu. Edin Visca 2015/16 sezonunun başından bu yana Süper Lig'de 38 maçta 25 gole katkıda bulundu. Edin Visca bu sezon Süper Lig'de Wesley Sneijder ve Deniz Türüç ile birlikte en çok asist yapan üç oyuncudan biri.

OSMANLI MAÇA HAZIR

Ligin 5. haftasında bugün Başakşehir’e konuk olacak Osmanlıspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki haftanın son çalışması yaklaşık olarak 1 saat sürdü. Antrenmana tedavileri devam eden Webo ve Engin Bekdemir katılmadı. Mor-Sarılı oyuncular, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladıkları antrenmanı dar alanda oynanan 5’e 2 pas organizasyonuyla devam ettirdi. Haftanın son antrenmanı saha kenarında yapılan sprint çalışmasıyla son buldu. Osmanlıspor, antrenmanın ardından havayoluyla maçın oynanacağı İstanbul’a hareket etti.

Reklam
Reklam