Medrese Pasajı Yenileniyor

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, cephe sağlıklaştırma ve yenileme çalışmaları yapılacak Medrese Pasajı...

Bursa merkez Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, cephe sağlıklaştırma ve yenileme çalışmaları yapılacak Medrese Pasajı esnafı ile bir araya geldi. Dündar, yapılacak çalışma ile Ulucami Caddesi ile Medrese Pasajı’nın yeniden eski ihtişamına kavuşacağını söyledi.

Tarihi Medrese Pasajı ile Ulucami Caddesi’ndeki cephe düzenleme ve sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor. Bursa’da tarihi Hanlar bölgesinin en önemli giriş noktalarından olan Ulu Cami Caddesi’nde yer alan Medrese Pasajı esnafı ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yürütülecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu. Dündar, şunları dile getirdi: “Medrese Pasajı’nı da Ulucami Caddesi ile birlikte yenileyerek tamamlayalım istiyoruz. Yapılacak bu çalışma öncesinde, sizlerin görüş ve önerilerinizi almak istedik. Hem vatandaşlarımızı hem de sizleri mağdur etmeden yürütmeyi planladığımız bu çalışmaları, mümkün olan en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.”

Reklam
Reklam

Çalışmanın, cadde ve pasajı, tabiiliğini koruyarak yeniden ayağa kaldırma ve yaşatmak için yapıldığını, bu çalışmanın bölge esnafına da fayda sağlayacağını ifade eden Dündar, “Bu çalışma ile Ulucami Caddesi ve Medrese Pasajı, daha önce yenilediğimiz Ertaş Bakırcılar Çarşısı ile bütünleşmiş olacak. Ayrıca, Bursa’nın ve Türkiye’nin turizmine de büyük katkısı olacaktır.” dedi.

Dündar, Ulucami Caddesi’nde yer alan iş yeri sahipleri ile Medrese Pasajı esnafının katıldığı toplantının ardından pasajı dolaşarak incelemelerde bulundu. Esnafın, yapılacak çalışmaların, işlerin yoğun olduğu yaz mevsiminde yapılmaması yönündeki endişeleri üzerine Dündar, çalışmanın, işlerin az olduğu yaz sonunda yapılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz